Na zvelebení bydlení se hodí nebankovní hypotéka

03.07.2016 14:55 Toužíte po vylepšení svého bydlení, ale v bance se žádostí o půjčku nejspíš neuspějete pro nízký příjem či záznam v registru dlužníků? Nebankovní hypotéka je jedním z řešení, jak vylepšení svého bydlení financovat v případě, že máte k dispozici nemovitost, kterou se za půjčku zaručíte. Nebankovní hypotéka je neúčelová, nevyžaduje dokládat příjmy nebo kontrolovat registry dlužníků. Dosáhnou na ni i problémoví klienti bez příjmu a s exekucí. Americká hypotéka pochází z USA, odtud ten název. Je velmi oblíbená pro rychlé vyřízení a neúčelovost. Získat můžete hotovost v řádech i několika milionů, podle hodnoty nemovitosti. Zpravidla vám půjčí až 50% z její hodnoty. Pro vyřízení nebankovní hypotéky je potřeba mít doklady k nemovitosti, odhad ceny, výpis z katastru, fotografie interiéru i exteriéru a další. Splatnost půjčky lze nastavit až na 30 let podobně jako u klasické hypotéky. Peníze můžete kdykoliv splatit předčasně nebo vložit mimořádnou splátku.

Jaké má nebankovní půjčka se zástavou výhody?

Snadno dostupná rychlá spolehlivá bez poplatků předem možnost mimořádných splátek nebankovní půjčka lze splatit i předčasně

Půjčka ihned vám poskytne peníze za pár minut

Nebankovní hypotéka umožní pořídit si nové bydlení, uhradit rekonstrukci. Chcete si pořídit jen menší vybavení bytu, nové koberce, záclony či postel? Pak vám zcela jistě postačí půjčka ihned, která je bez zástavy, ručitele i dokládání příjmů. Poskytne vám však pouze nižší částky, zpravidla maximálně deset tisíc korun. Zatímco nebankovní půjčky s vyšší částkou peněz se hodí jako dlouhodobá půjčka na konsolidaci, vyplacení dluhů a exekucí, krátkodobé půjčky jsou pouze pro krátkodobé období. Chybí vám peníze do výplaty? Malá půjčka ihned je vhodným řešením pokud potřebujete půjčit ještě dnes.